Annukka Aarnio

alpenmolke-annukka-aarnio-about

Spagaatti Alppi- ja järvimaisemien välillä on tuttua jo lapsuusvuosiltani. Ilomantsissa syntyneenä muutin vanhempieni kanssa alle vuoden ikäisenä Sveitsiin. Lapsuus- ja kouluvuoteni vietin Leppävirralla ja opiskeluvuoteni Kuopiossa. Sitten työelämä kutsui Helsinkiin kansainvälisen kaupan pariin. Perheen perustamiseen muutin Rhein-joen vastarannalle Vorarlbergiin, Itävaltaan.

Tyttärieni syntymisen jälkeen aloin selkeämmin ymmärtää kaiken luonnollisen ja perinteisen tiedon ja kokemuksen vahvuuden ja positiivisen vaikutuksen perheen hyvään oloon ja terveyden ylläpitoon. 1990-luvulla lukuisilla kursseilla ja koulutuksissa sain laidasta laitaan oppia & tietoa perinteisistä ja luonnollisista hoitomuodoista. Siihen aikaan kuulin myös ensi kertaa maitoheran positiivisista vaikutuksista.

Kaiken puhtaan, luonnollisen, selkeän ja yksinkertaisen merkitys hyvinvoinnille & terveydelle on ollut minulle sydämenasia jo vuodesta 1990 alkaen. Puhtaan heinämaidon herajauheen kanssa olemme olleet liikkeellä Suomessa vuodesta 2011 lähtien. AlpenMolke™ on täysin luonnollinen, perinteinen heravalmiste, jonka ainutlaatuisuus piilee heinämaidossa ja valmistustavassa, jossa ei lisätä, poisteta tai muunnella mitään. Myös tämän luonnon rikkauden haluan tarjota Suomalaisille!